Avoimet Työpaikat

Opiskelijoille

Kesätyöntekijät

Avoimet työpaikat

Sinäkin voit suunnittelutyölläsi vaikuttaa tulevaisuutemme ympäristöön!

Etsitkö jotain uutta ja haastavaakin työurallesi tai ensimmäistä työpaikkaasi yrityksessä, jossa on monia mahdollisuuksia. Jos olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut, oma-aloitteinen tiimityöntekijä ja tunnet suurta kiinnostusta, intohimoa tekniikkaan, tutustu TSP Engineering Oy:n tarjoamiin suunnittelupalveluihin. Tutustumalla näihin yhtiömme kotisivuilla, voit löytää oman alasi ja osaamisesi mukaan kiinnostavan ja uuden työn itsellesi. Asioilla, joita suunnittelemme ja joiden puolesta teemme töitä, on merkitystä.

Olet sitten kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa, me voimme tarjota sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja olla mukana teollisuutta palvelevissa suunnittelutehtävissä, jotka haastavat ja kehittävät osaamistasi. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme lisää energisiä ja innostuneita ihmisiä. Ihmiset ovat tärkein voimavara työssämme.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja se, että he voivat fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti hyvin. Työstä ja urasta puhuttaessa se tarkoittaa tasapainoista elämäntapaa. Yhtiömme strategiaan kuuluu pitää hyvää huolta henkilökunnasta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, joustavat työ- ja loma-aikajärjestelyt sekä mukavat työkaverit.

Vastuullisena työnantajana kiinnitämme huomiota henkilöstön turvallisuuteen, kehitykseen ja hyvinvointiin.

Laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@tspe.fi.

Hakemuksesi saavuttua, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Lisätietoja antavat:
Petteri Akkanen p. 0400 655 286
Seppo Hynnä p. 040 708 4960

Tule kanssamme tekemään asiakkaidemme toiveiden mukaisia uusia ja uudistettavia kohteita teollisuudessa.

Kaikkien suunnittelualojen osaajat kiinnostavat meitä. Tämänhetkinen suunnittelijoiden tarve on erityisesti näillä alueilla:

  • Laitossuunnittelija, 3D-taitoinen (E3D, AutoCAD Plant 3D)

Opiskelijoille

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat

Tule oppimaan opiskelualasi töitä hakemalla meille harjoittelu- tai opinnäytetyöhön!

Energiset ja innostuneet ammattilaiset tekevät TSP Engineering OY:stä hyvän työympäristön opiskelijalle päästä oppimaan opiskelemaansa ammattialaa ja soveltamaan niitä teollisuuteen suuntautuvissa suunnittelutehtävissä.

Tarvitsemme tulevaisuuden tekijöitä ja tarjoamme teknisten alojen opiskelijoille mahdollisuuksia näyttää kykynsä mm. erilaisissa työharjoittelu- ja opinnäytetyöprojekteissa.

Tarjoamme työharjoittelu-, ja opinnäytetyöpaikkoja tekniikan alan opiskelijoille. Työharjoittelussa pääset hyödyntämään koulussa oppimiasi asioita ja oppimaan uusia asioita käytännön työn kautta. Mietimme työtehtävät oman osaamisesi ja koulutuksesi perusteella.

Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelu-, tai opinnäytetyöpaikasta, tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se meille:

Laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@tspe.fi.

Hakemuksesi saavuttua, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

Lisätietoja antavat:
Petteri Akkanen p. 0400 655 286
Seppo Hynnä p. 040 708 4960

Työharjoittelu- ja opinnäytepaikkoja on mahdollista hakea ympäri vuoden. Hae siis jo tänään!

Kesätyöntekijät

Kesäksi 2024 emme ota kesätyöntekijöitä.

Seuraathan yhtiömme MEILLE TÖIHIN ilmoituksia ja ole rohkeasti yhteydessä, kun tarvitset kesätyöpaikkaa. Olemme kiinnostuneita osaamisestasi!

Lisätietoja antavat:
Petteri Akkanen p. 0400 655 286
Seppo Hynnä p. 040 708 4960

Yhteystiedot